Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell Municipal de Medi Ambient aprova un informe sobre el document "Una nova estratègia urbana"

Escoltar

El Consell Municipal de Medi Ambient aprova un informe sobre el document "Una nova estratègia urbana"

El Consell Municipal de Medi Ambient va aprovar per unanimitat el passat 2 de març un informe sobre l'estudi "Una nova estratègia urbana", que l'Ajuntament va elaborar per acompanyar el Pla d'Actuació Urbanística Municipal (PAUM). El Consell, com a òrgan consultiu i de participació, va considerar adient redactar l'informe per oferir la seva opinió sobre el document, donat el contingut estratègic de l'estudi i les seves implicacions en la sostenibilitat del municipi.

Malgrat que, per acord del Ple de gener, l'Ajuntament ha deixat sense efectes la tramitació del PAUM, la memòria explicativa "Una nova estratègia urbana" servirà de base per recollir les principals "idees-força" de la nova estratègia de ciutat, que s'han de debatre en el marc del Pacte pel desenvolupament econòmic i social de Mataró.

Amb l'objectiu de que aquest debat estigui obert a tota la ciutadania, tant el document "Una nova estratègia urbana" com l'informe del Consell Municipal de Medi Ambient es poden consultar a través del web Consensus a l'adreça http://www.e-consensus.org/mataro, a l'apartat destinat al PAUM.