Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dissenyador de moda Carles López, protagonista del xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró"

Escoltar

El dissenyador de moda Carles López, protagonista del xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró"

El dissenyador de moda Carles López participarà el proper dissabte 21, d'11.00 a 12.00 hores, en el xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró". El xat s'emetrà simultàniament per Televisió de Mataró (TVM) i està obert a la participació de tothom. Es podrà accedir al xat des del web de TecnoCampus.

El dissenyador, que fa dos anys va instal·lar-se a Mataró, donarà a conèixer les propostes de moda d'aquesta temporada primavera/estiu.

Carles López va debutar fa dos anys a la passarel·la del Circuit 11, un dels certàmens més avantguardistes de la Barcelona Fashion Week. El passat mes de febrer va sorprendre de nou en aquesta passarel·la amb "Tormento", una col·lecció de roba masculina formada per unes 60 peces, dividides en 20 conjunts a base de tons torrats, verds i negres.

Aquests dos llançaments públics són el resultat dels 12 anys de trajectòria professional del dissenyador. Una trajectòria basada en la recerca constant de tècniques noves tant pel que fa al patronatge com a la combinació de teixits.

Una trajectòria professional intensa

Cortefiel, Lacoste, Pulligan, Miguel Adrover, Etevimol o Vestro son algunes de les firmes per a les quals ha dissenyat Carles López. La seva trajectòria professional va iniciar-se a l'any 1994 al costat del dissenyador Stephan Janson, un any més tard d'haver finalitzat els estudis de disseny de moda a Arts i Tècniques de la Moda a Barcelona. També s'ha format a Itàlia, Dinamarca i Alemanya.