Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nomenclàtor municipal incorpora diferents vials en els àmbits de Can Xammar i de Can Gener

Escoltar

El nomenclàtor municipal incorpora diferents vials en els àmbits de Can Xammar i de Can Gener

El Ple va aprovar ahir incloure els noms de diferents vials al nomenclàtor de la ciutat. La proposta aprovada inclou un vial i les dues places desenvolupades en l'àmbit de Can Xammar i un vial desenvolupat pel Pla Parcial de Can Gener. També s'han fet oficials els noms de dues rieres que serveixen per accedir a aquesta zona.

Can Xammar

Pel que fa a l'àmbit de Can Xammar, els noms proposats són: plaça de Can Xammar, plaça de la Muralla i passatge del Pou d'avall.

La plaça de Can Xammar és la que es va inaugurar l'any 2003, juntament amb la reurbanització dels carrers de Sant Cristófor, de Na Pau, d'en Xammar i la Baixada de les Espenyes.

La plaça de la Muralla és la que es va inaugurar el passat mes de juliol, i està situada sota de la plaça de Can Xammar, unida a aquesta mitjançant una rampa.

El passatge del Pou d'avall és el vial que comunica la plaça de Can Xammar i la Baixada de les Escaletes, seguint la mateixa direcció que la Muralla.

Can Gener

Com a resultat del desenvolupament del Pla General d'Ordenació Urbana de 1996 en els terrenys de la finca de Can Gener, tocant els equipaments de la Unió Recreativa Laru, a prop de la urbanització Les Sureres-Santa Maria de Cirera, s'ha creat aquest vial que dóna accés a 25 parcel·les.

El nom proposat per a aquest vial és carrer del Riu Besòs. S'hi accedeix des de l'inici del Torrent del Lluscà, pujant per la riera de Ca l'Ametller i la riera de Can Gener. La Comissió Municipal de Nomenclàtor també proposa oficialitzar els noms d'aquestes dues rieres.