Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal de Cultura convoca la 4a Mostra d'Art Jove

Escoltar

El Patronat Municipal de Cultura convoca la 4a Mostra d'Art Jove

El Patronat Municipal de Cultura ha fet públiques les bases per participar a la 4a Mostra d'Art Jove. El certamen té com a objectiu la promoció de l'art i de la creativitat artística amb obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions. La secretaria del certamen recau en la cooperativa Arcàdia Gestió i Consultoria Cultural.

La convocatòria està oberta a tots els artistes de 18 a 35 anys, nascuts o residents a la comarca del Maresme, que poden participar a títol individual o col·lectiu. Les tècniques, mides i suport de les obres són lliures, amb el requisit que siguin propostes inèdites i originals. Les bases es poden consultar al web municipal.

Els interessats a participar hauran de presentar les seves propostes del 14 al 18 de març a Arcàdia Cafè Cultural (carrer d'en Pujol, 26). El jurat seleccionarà fins a un màxim de 12 projectes, que rebran una aportació de 150 euros, en lloc dels 100 euros de l'edició anterior, i formaran part de la 4a Mostra d'Art Jove. L'exposició se celebrarà a l'Espai f del 3 de juny al 10 de juliol de 2005.

Entre els artistes seleccionats hi haurà un guanyador que serà premiat amb una exposició individual becada i la inscripció a un dels Tallers de la QUAM (Quinzena d'Art de Montesquiu) 2005. El nom del guanyador es donarà a conèixer durant la inauguració de la 4a Mostra d'Art Jove, el 3 de juny.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i H. Associació per a les Arts Contemporànies i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.