El Patronat Municipal de Cultura convoca la 4a Mostra d'Art Jove

El Patronat Municipal de Cultura ha fet públiques les bases per participar a la 4a Mostra d'Art Jove. El certamen té com a objectiu la promoció de l'art i de la creativitat artística amb obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions. La secretaria del certamen recau en la cooperativa Arcàdia Gestió i Consultoria Cultural.

La convocatòria està oberta a tots els artistes de 18 a 35 anys, nascuts o residents a la comarca del Maresme, que poden participar a títol individual o col·lectiu. Les tècniques, mides i suport de les obres són lliures, amb el requisit que siguin propostes inèdites i originals. Les bases es poden consultar al web municipal.

Els interessats a participar hauran de presentar les seves propostes del 14 al 18 de març a Arcàdia Cafè Cultural (carrer d'en Pujol, 26). El jurat seleccionarà fins a un màxim de 12 projectes, que rebran una aportació de 150 euros, en lloc dels 100 euros de l'edició anterior, i formaran part de la 4a Mostra d'Art Jove. L'exposició se celebrarà a l'Espai f del 3 de juny al 10 de juliol de 2005.

Entre els artistes seleccionats hi haurà un guanyador que serà premiat amb una exposició individual becada i la inscripció a un dels Tallers de la QUAM (Quinzena d'Art de Montesquiu) 2005. El nom del guanyador es donarà a conèixer durant la inauguració de la 4a Mostra d'Art Jove, el 3 de juny.

La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i H. Associació per a les Arts Contemporànies i la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.