Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Patronat Municipal d'Esports estudia les circumstàncies de l'accident del membre del Juventus AC José Silva

Escoltar

El Patronat Municipal d'Esports estudia les circumstàncies de l'accident del membre del Juventus AC José Silva

Ahir, dimarts 18 d'octubre, el consell plenari del Patronat Municipal d'Esports va acordar obrir un expedient informatiu per estudiar les circumstàncies en que es va produir l'accident que va acabar amb la vida de José Silva Suarez, membre de l'històric club de futbol mataroní Juventus AC.

L'accident va tenir lloc dilluns a la nit en una finca privada contigua al Camp Municipal d'Esports, a la qual José Silva havia accedit per recuperar unes pilotes que hi havia anat a parar a aquest indret durant l'entrenament que els equips amateur i juvenil del Juventus AC havia realitzat aquell vespre.

Els membres del consell, reunits en sessió extraordinària arran de l'accident, van aprovar el següent text:

"Vist l'informe del director del Patronat Municipal d'Esports en relació a aquests fets, proposo al Consell Plenari l'adopció dels següents:

A C O R D S:

  1. Manifestar el nostre més sentit condol a la família del Sr. José Silva Suárez, al club Juventus AC i a tot el món del futbol de Mataró.
  2. Obrir un expedient informatiu sobre aquest fet que estudiï totes les circumstàncies d'aquest fatal accident, atenent l'informe del director del Patronat, i que elevi al Consell Plenari del Patronat tota la informació i les propostes d'acord que s'estimin necessàries.
  3. Nomenar el Sr. Salvador Grabolosa com a instructor de l'expedient informatiu.

Demanar a l'Ajuntament de Mataró que ens faciliti tot l'assessorament i suport que ens pugui ser necessari."