Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Port de Mataró acull la primera Jornada de Formació de Turisme Blau- Turisme Actiu Nàutic

Escoltar

El Port de Mataró acull la primera Jornada de Formació de Turisme Blau- Turisme Actiu Nàutic

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i l'Oficina de Promoció Turística de la Diputació de Barcelona organitza demà a Mataró la primera Jornada de Formació de Turisme Blau / Turisme Actiu Nàutic.

La jornada tindrà lloc a la seu del Consorci del Port de Mataró (passeig del Callao, s/n), serà presidida pel diputat de Turisme de la Diputació i regidor de Presidència de Mataró, Esteve Terradas, i hi assistirà també el president de l'IMPEM, Antoni Civit.

L'objectiu de la jornada és oferir una visió actualitzada del turisme nàutic a la província de Barcelona i establir nous criteris per desenvolupar, promocionar i potenciar el turisme nàutic com a dinamitzador de l'espai turístic litoral, a més de donar a conèixer l'oferta ja consolidada dels municipis i pobles costaners, entre d'altres aspectes.

També, entre d'altres aspectes, es pretén donar a conèixer el turisme nàutic com un producte d'oci accessible per a tothom i poder-lo incloure dins el concepte general de turisme actiu passant a denominar-se turisme actiu nàutic.

La jornada està adreçada a tots aquells professionals, empreses i entitats relacionades amb el sector turístic en general i amb el nàutic en particular. En aquests moments hi ha confirmada l'assistència d'una trentena de persones.

Aquesta iniciativa és una de les accions del Servei de Promoció de Ciutat i Empresa de l'IMPEM que s'emmarquen en el Pla d'Actuació per a la Promoció de Ciutat (PAPC) i com a conseqüència que l'IMPEM és membre associat del programa Barcelona Turisme Blau .

Programa de la jornada

09.00 h. Acreditació i lliurament de la documentació

09.30 h. Inauguració de la jornada a càrrec del diputat de Turisme, Esteve Terradas, i del president de l'IMPEM, Antoni Civit.

10.00 h. Primera ponència: "Turisme actiu", a càrrec de Jordi Genebriera, representant de l'empresa Educatur, Educadores y Asesores Turísticos. 

10.30 h. Debat i conclusions

11.00 h. Pausa i coffee break

11.15 h. Segona ponència: "Agències de viatges", a càrrec de Jaume León, director general del Grupo Ambassador Tours, Líneas no más fronteras.com/Entorno natural.com

11.45 h. Debat i conclusions

12.15 h. Tercera ponència: "Turisme Actiu Nàutic", a càrrec de Frederic Bru, director de l'Escola Catalana de Vela

12.45 h. Debat i conclusions

13.15 h. Cloenda de la jornada a càrrec del president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica, Antoni Civit