Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Joventut habilita sales d'estudi al Casal de Joves amb capacitat per a 100 persones

Escoltar

El Servei de Joventut habilita sales d'estudi al Casal de Joves amb capacitat per a 100 persones

El Servei de Joventut de l'Ajuntament de Mataró obre des d'avui dilluns 10 de gener i fins el 4 de febrer diferents espais habilitats com a sales d'estudi al Casal de Joves de plaça d'Espanya. Com a principal novetat respecte a ocasions anteriors, els espais no tancaran a migdia en resposta a les preferències d'horari expressades pels mateixos usuaris en una enquesta realitzada durant la temporada d'exàmens finals de juny de 2004.

La iniciativa pretén oferir espais que facilitin la concentració i l'estudi davant la propera convocatòria d'exàmens. L'oferta disponible al Casal de Joves representa prop de 100 places al servei dels estudiants. L'accés a les instal·lacions és lliure i gratuït.

Les sales d'estudi estaran obertes en l'horari següent:

-         De dilluns a divendres de 9 a 22.30h

-         Dissabtes de 9h a 1 de la matinada

-         Diumenges de 9 a 15h

Els horaris s'han definit segons les preferències dels usuaris. Durant la temporada d'exàmens de juny de l'any passat les sales d'estudi estaven obertes fins a la matinada de dilluns a dissabte, però tancaven al migdia. Segons l'enquesta que es va fer als usuaris, la major part dels estudiants prefereixen que les sales obrin en horari ininterromput malgrat que no estiguin obertes fins a tan tard.