El Servei de Manteniment comença l'arranjament del passatge de Malgrat

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament de Mataró ha començat aquesta setmana les obres d'arranjament del passatge de Malgrat, a La Llàntia. El vial es troba situat entre els carrers de Blanes i de Malgrat.

El passatge té un desnivell aproximat de 7 metres, que es salva mitjançant unes escales. La superfície d'actuació és de 188,87 m2. Els treballs suposen l'aixecament i substitució de la totalitat del paviment, que es troba en mal estat. A més, es modificarà la secció de l'escala, per adequar-la a la normativa d'accessibilitat.

El projecte també preveu fer unes noves jardineres centrals que substituiran les actuals i adaptar totes les entrades dels habitatges a la normativa d'accessibilitat. S'instal·larà una boca de reg per donar servei al passatge i es construirà un nou embornal de recollida d'aigües pluvials. A més, a l'entrada del passatge des del carrer de Blanes es col·locaran tres pilones, una d'elles mòbil per regular l'entrada de vehicles a un local del passatge.

Els treballs, que executa l'empresa Transports i Excavacions Mataró SL, tenen un termini d'execució de dos mesos. El pressupost de les obres és de 42.565,52 euros.