Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Manteniment millora l'accessibilitat al Parc Central

Escoltar

El Servei de Manteniment millora l'accessibilitat al Parc Central

El Servei de Manteniment de l'Ajuntament de Mataró ha començat aquesta setmana els treballs d'adequació de l'accessibilitat al recinte del Parc Central (l'antic, és a dir, el situat entre el passeig de Carles Padrós, l'avinguda del Velòdrom, l'avinguda del Corregiment de Mataró i la plaça d'Espanya).

Els treballs consisteixen en la reforma de l'entrada a aquest recinte per l'avinguda del Velòdrom. Actualment, entre el carrer i el Parc hi ha un desnivell d'1,60 m, que se salva amb una escala. Per facilitar l'accés al Parc per aquest punt, a l'entrada es construirà una rampa de formigó i a sobre del parterre, una passera metàl·lica que arribi fins a la part pavimentada.

També caldrà substituir les peces de panot de la vorera, reformar el mur i els elements de serralleria, com ara la reixa que separa el Parc de l'avinguda del Velòdrom, traslladar el quadre elèctric a una altra zona i col·locar de llums de senyalització als extrems de la rampa.

Les obres han estat adjudicades a l'empresa Garcia Cano e Hijos SA, per un import de 32.366 euros, i tenen una durada prevista de dos mesos.