Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Es duplica la participació a les Fires de l'Infant

Escoltar

Es duplica la participació a les Fires de l'Infant

Les Fires de l'Infant, incloses dins el programa d'activitats Nadal de Mataró 2004, han assolit la xifra global de prop de 3.000 usos durant els dies que han estat en funcionament. La iniciativa, inclosa dins el programa d'activitats Nadal de Mataró, s'ha desenvolupat del 27 al 31 de desembre i del 2 al 4 de gener.

Segons el balanç provisional de resultats, les Fires de l'Infant han duplicat el nombre d'usos de la darrera edició dels antics Parcs de Nadal, que l'any passat va registrar prop de 1.300 usos entre els dos espais on es feien les activitats. Les Fires de l'Infant han tingut lloc a tres espais diferents de Mataró: el Centre Cívic de Molins, el Casal de Les Esmandies i el CEIP Germanes Bertomeu. L'horari de funcionament ha estat d'11 a 13.30 h i de 17 a 20 h. 

Dues de les novetats més destacades de les Fires de l'Infant han estat el taller de ràdio, que es feia a les tardes al Centre Cívic de Molins però amb emissions que se sentien als tres espais, i el taller de revista, que consistia en fer una publicació diària que reflectia les activitats que es feien als diferents espais.

Els nens i nenes que han visitat les Fires de l'Infant han pogut participar en activitats diferents, com una ludoteca per a nens de 0 a 2 anys i de 3 a 6 anys, una altra per a nens més grans (amb jocs de taula, escalèxtric, ping-pong,...), jocs d'ordinador en xarxa, biblioteca, racó del conte, taller de plàstica, racó de maquillatge i disfresses, activitats exteriors (jocs gegants, jocs esportius, circuits...), taller de percussió, demostració de castells, demostració d'aikido i espectacles infantils. Les Fires de l'Infant es clouen aquesta tarda amb una cercavila que sortirà a les 16 h dels tres espais per anar al Parc Central, on tindrà lloc un espectacle infantil.