Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Biblioteca Pompeu Fabra i la Fundació Hospital col·laboraran per promoure i potenciar la lectura

Escoltar

La Biblioteca Pompeu Fabra i la Fundació Hospital col·laboraran per promoure i potenciar la lectura

La Biblioteca Pública Pompeu Fabra i la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena duran a terme actuacions conjuntes per promoure i potenciar l'activitat literària i la lectura. El president de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena, Oriol Batista, i el president del Patronat Municipal de Cultura (PMC), Jaume Graupera, han signat aquest matí un conveni de col·laboració que preveu, entre altres accions, posar en marxa la biblioteca de la Fundació Hospital, especialitzar-la en temes de dependències i oferir un servei de préstec a domicili per a les persones grans o amb problemes de mobilitat que utilitzen els serveis de la Fundació Hospital.

L'objecte del conveni és manifestar la col·laboració d'ambdues entitats en matèria cultural, literària i de lectura, amb l'objectiu d'aportar recursos bibliotecaris a l'espai que la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena posarà en marxa en breu a les seves instal·lacions.

L'entitat compta amb un espai/biblioteca que inaugurarà properament en el qual disposarà d'un fons bibliogràfic per tal que els documents puguin ser consultats per professionals, persones afectades i cuidadors.

La biblioteca de la Fundació Hospital comptarà amb una documentalista que gestionarà tota l'activitat generada per l'espai. Per la seva banda, la Biblioteca Pompeu Fabra prestarà a la Fundació Hospital lots de llibres especialitzats en les temàtiques relacionades amb les dependències, com pot ser bibliografia sobre salut, malalties, benestar físic, ètica, ioga o música.

El conveni estableix, així mateix, que la biblioteca Pompeu Fabra fomentarà la lectura mitjançant un servei de préstec a domicili per a les persones grans o amb problemes de mobilitat que utilitzen els serveis de la Fundació Hospital.