Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La coreògrafa i ballarina Maria Rovira, protagonista del xat als "Dissabtes TecnoCampusMataró"

Escoltar

La coreògrafa i ballarina Maria Rovira, protagonista del xat als "Dissabtes TecnoCampusMataró"

La coreògrafa i directora mataronina de la companyia Trànsit, Maria Rovira, participarà el proper dissabte 19 de març, d'11.00 a 12.00 hores, al xat dels "Dissabtes TecnoCampusMataró". Tothom que vulgui conversar amb la prestigiosa coreògrafa, Premi Nacional de Dansa de Catalunya el 1998, podrà fer-ho accedint al web de TecnoCampusMataró. El xat s'emetrà simultàniament per Televisió de Mataró (TVM).

Maria Rovira és una de les coreògrafes més importants del nostre país. A més de guanyar premis importants, ha col·laborat amb companyies de renom internacional i ha treballat a d'altres països com Estats Units, Costa Rica, Cuba, Equador, Puerto Rico, Veneçuela, Mèxic, França, Alemanya i Itàlia, entre d'altres.

D'altra banda, Maria Rovira col·labora amb l'Aula de Dansa de la UAB juntament amb Carles Salas (Cia. Bubulus) o Toni Mira (Cia. Nats Nus dansa).

En la seva intervenció al xat des "Dissabtes TecnoCampus Mataró", Rovira parlarà sobre les seves experiències en la dansa i en el món artístic en general. També de la companyia Trànsit i dels espectacles que prepara per als propers mesos.