Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa celebra la XVII edició

Escoltar

La Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa celebra la XVII edició

El proper dissabte, 1 d'octubre, tindrà lloc la XVII edició de la Fira Mercat de la Rajola Catalana, Ceràmica Decorada i Terrissa de Mataró i el Maresme. Enguany la fira tindrà lloc a l'entorn de la plaça Xica, entre les 10 i les 20 hores.

Enguany, la fira de la rajola ha canviat la ubicació i el dia de celebració per atendre la petició dels expositors d'edicions anteriors i alhora crear un element dinamitzador del comerç de la zona.

Aquesta fira mercat està organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i el Centre Atlètic Laietània.

A l'edició d'enguany està prevista l'assistència d'una quinzena d'expositors provinents de diferents comarques catalanes, que oferiran una gran varietat de productes com ara rajoles antigues, ceràmica catalana, mosaics o llibres especialitzats.

Com ja és tradicional, durant la celebració de la fira es posarà a la venda la rajola commemorativa d'aquesta edició i, al mateix temps, es farà un sorteig de peces cedides pels expositors.

La fira s'ha consolidat com un important punt de compra venda i bescanvi entre professionals, col·leccionistes i públic en general.