Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La nova edició de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' serà aquest cap de setmana

Escoltar

La nova edició de la campanya 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' serà aquest cap de setmana

El president del Patronat Municipal d'Esports, Ivan Pera, ha presentat aquest matí les activitats relatives a la campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple", que a Mataró es durà a terme el proper cap de setmana, els dies 9 i 10 de juliol. El dissabte 9 es realitzaran diferents activitats a la Piscina Municipal i al Centre Natació Mataró. El dia 10 serà el torn del Centre Atlètic Laietàniai el Centre Municipal d'Esports El sorrall.

La campanya "Mulla't" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i a tot l'Estat. L'objectiu és promoure la participació ciutadana i alhora recaptar fons per tal de poder crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia.

Els participants en la campanya el que hauran de fer és mullar-se, és a dir, nedar. Els metres que es facin seran comptabilitzats. També es podran fer aportacions econòmiques i comprar diferents articles que es posaran a la venda a les instal·lacions col·laboradores: samarretes, tovalloles o gorres, entre d'altres.

Mulla't a la Piscina Municipal

Com en les darreres edicions, es fa coincidir la data del "Mulla't" i la de la Festa de l'Usuari de la Piscina Municipal. Dissabte 9 entre les 9 i les 14 h, es podrà nedar per l'esclerosi, i nedar amb aletes. A més, s'organitzarà una tòmbola amb obsequis cedits per diferents col·laboradors.

Com a activitats especials, la Piscina Municipal ha organitzat:

 • entre les 10 h i les 12 h, un "Bateig d'immersió", amb la col·laboració de laSocietat de Pesca i Activitats Subaquàtiques(SPAS)
 • entre les 10 h i les 11 h, "Aigua Mix"
 • entre les 11 h i les 12 h, "Volei a la piscina petita"; aquestes dues activitats estan organitzades pels monitors de la Piscina;
 • entre les 12 h i les 13 h, "Banya't amb el teu infant a la piscina petita", una activitat lliure on es disposarà material auxiliar per als més petits
 • entre les 12 h i les 14, "Inflables a la piscina gran", una activitat lúdica organitzada per l'empresa de socorrisme Calamar Salvament, SL.

  L'entitat "Voluntaris pel futur" s'encarregarà d'inscriure els participants i de controlar els metres que es vagin nedant, entre d'altres tasques.

  L'accés a la Piscina Municipal serà lliure.

  Activitats al Centre Natació Mataró

  Al Centre Natació Mataró, la jornada "Mulla't" se celebrarà el dissabte 9 entre les 9 h i les 18 h. Com a activitat especial, es durà a terme un bateig de submarinisme A més, s'ha fet coincidir aquesta jornada amb una jornada de competició de natació adaptada. Es podrà accedir pagant el tiquet d'ús puntual i la recaptació serà destinada a la Fundació Esclerosi Múltiple.

  Nedar al Centre Atlètic Laietània

  La jornada es celebrarà diumenge, 10, de 9 h a 14 h. Com a activitat especial es farà un bateig de submarinisme.

  Centre Municipal d'Esports El Sorrall

  El Mulla't es celebrarà diumenge, 10, de 09.00 a 14.00h. L'accés serà a través del pagament del tiquet d'ús puntual.