Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La representació de 'La plaça del Diamant' al Teatre Monumental s'ajorna fins el divendres 1 d'abril

Escoltar

La representació de 'La plaça del Diamant' al Teatre Monumental s'ajorna fins el divendres 1 d'abril

L'obra de teatre "La Plaça del Diamant", prevista per aquest divendres 28 de gener al Teatre Monumental, s'ha hagut d'ajornar a causa de la malaltia de Montserrat Carulla, una de les actrius protagonistes. La nova data prevista per a la representació és el divendres 1 d'abril, a la mateixa hora, les 22.00 hores.

La Plaça del Diamant era la primera de les obres programades de la temporada del Teatre Monumental, juntament amb "Magia Potagia" de Juan Tamariz (19 de febrer), "Còmplices" (4 de març), "Ets aquí?" (11 de març), "Santa Joana dels Escorxadors" (16 d'abril), "It Dansa" (1 de maig) i "El Mètode Grönholm" (13 de maig).

Les entrades venudes, tant les que formen part de l'abonament de temporada com les que no, seran vàlides per aquesta nova data. En el cas que es vulguin bescanviar pel seu import, el canvi es podrà fer efectiu a les oficines del Patronat Municipal de Cultura, en el seu horari de venda d'entrades (de dimecres a divendres de 18.00 a 20.00 hores). Les entrades comprades a través dels serveis de Caixa Catalunya es podran canviar a les oficines de l'entitat.

L'obra és l'adaptació teatral de la peça literària homònima de Mercè Rodoreda, adaptada i dirigida per Joan Ollé. Mercè Pons i Rosa Renom completen, amb Montserrat Carulla, el cartell d'actrius protagonistes.