Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La reurbanització d'un nou tram del carrer de Cristòfor Colom amplia la zona de vianants

Escoltar

La reurbanització d'un nou tram del carrer de Cristòfor Colom amplia la zona de vianants

L'Ajuntament de Mataró ha començat avui les obres de reurbanització d'un nou tram del carrer de Cristòfor Colom. Els treballs afecten a un tram de 40 metres de llargària i 10 metres d'amplada, des de la confluència amb el passatge de la Fragata de Mataró fins enllaçar amb el tram del carrer que es va urbanitzar al 2001.

Aquest tram s'afegeix a la zona de vianants configurada per l'àmbit del carrer i la plaça de Sant Joan, el carrer del Cós i el passatge de la Fragata de Mataró. La pavimentació del carrer es farà amb els mateixos elements dels trams ja urbanitzats, amb llambordes de formigó colorejat al centre de la calçada i lloses de pedra artificial, de color i granellades, a les voreres. El mobiliari urbà també serà de la mateixa tipologia instal·lada a l'àmbit.

Les obres afecten als següents serveis i infraestructures urbanes, que s'hauran d'instal·lar de nou:

- drenatge d'aigües pluvials

- clavegueram

- serveis d'abastament d'aigua i xarxa contraincendis

- servei d'electricitat

- servei de telèfon

- enllumenat públic

Les obres van ser adjudicades a l'empresa Constraula Enginyeria i Obres SA per un import total de 51.208,07 €, IVA inclòs. Els treballs tenen una durada prevista de 2 mesos. Mentre durin les obres, els residents de la zona podran accedir al carrer de Sant Joan des del passatge Marina de Llevant.