Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament aprova la reurbanització de la plaça del Beat Salvador i els carrers de Magí de Vilallonga i de Na Pau

Escoltar

L'Ajuntament aprova la reurbanització de la plaça del Beat Salvador i els carrers de Magí de Vilallonga i de Na Pau

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment avui el projecte de reurbanització de la plaça del Beat Salvador, el carrer de Magí de Vilallonga i el tram del carrer de Na Pau comprès entre la plaça del Beat Salvador i el carrer de la Palma.

Amb aquestes obres, l'Ajuntament relliga el circuit de vianants entre la plaça Gran i la plaça de Can Xammar, completant la renovació de tots els carrers.

Les obres tenen un pressupost d'execució per contracte de 128.231,85 euros i afecten una superfície de 460 m2. El projecte, que encara ha de superar els tràmits d'aprovació definitiva i d'adjudicació, tindrà un termini d'execució de 4 mesos des de l'inici de les obres.

El paviment d'aquests 3 vials, que tindran un sol nivell, serà de granit. Al paviment s'hi podrà llegir el nom de cada carrer, ja que s'hi posaran lletres de relleu amb planxa de fosa dúctil, pintades amb oxiron negre.

La xarxa d'abastament d'aigua es substituirà, així com la xarxa de clavegueram, els embornals i els claveguerons. Es resituaran els pous de registre. També està previst soterrar els encreuaments de la xarxa telefònica.

L'enllumenat públic es durà a terme amb llumeneres de 100 W de vapor de sodi d'alta pressió, amb circuit de doble nivell, situades en braços murals.

A la plaça del Beat Salvador es plantaran dos arbres nous de l'espècie Ginkgo biloba, la mateixa que els arbres que ja hi ha plantats en aquesta zona.