Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament cedeix els terrenys per construir el nou parc de Bombers de Mataró

Escoltar

L'Ajuntament cedeix els terrenys per construir el nou parc de Bombers de Mataró

L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el secretari de Seguretat Pública de la Generalitat de Catalunya, Joan Delort, han signat aquest migdia el conveni per a la cessió a la Generalitat dels terrenys de titularitat municipal on es construirà el nou parc de Bombers de la ciutat. El nou edifici estarà ubicat al solar de l'antic Viver municipal, una parcel·la de 4.570 metres quadrats delimitada pel Camí del Mig, la riera d'Argentona i la via Sèrgia.

L'edifici allotjarà la dotació del parc actual, formada per 8 vehicles, 42 bombers funcionaris i 17 bombers voluntaris. El nou parc de Bombers tindrà 1.500 m2 construïts, dels quals 700 m2 correspondran a les cotxeres. L'edifici estarà preparat per a possibles ampliacions futures.

Les instal·lacions suposaran una inversió aproximada d'1,2 milions d'euros, que anirà a càrrec de la Generalitat. Segons ha manifestat avui el secretari de Seguretat Pública, l'objectiu és que el nou parc de Bombers estigui en marxa al 2006.

En el moment que el nou parc entri en funcionament, el Departament d'Interior de la Generalitat retornarà a l'Ajuntament l'espai que ocupa el parc de Bombers actual, situat a l'illa formada pel passeig de Ramon Berenguer III i els carrers de l'Estadi, de la Mare de Déu de la Cisa i d'Aragó. La destinació futura d'aquests terrenys es debatrà en el marc del Pla Integral de Cerdanyola.