Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament comença les obres per dotar Cerdanyola d'un nou equipament

Escoltar

L'Ajuntament comença les obres per dotar Cerdanyola d'un nou equipament

Aquesta setmana, l'Ajuntament comença les obres d'execució del nou equipament cívic de participació a Cerdanyola. Aquest equipament municipal estarà ubicat al local que hi ha a la planta baixa del carrer de València, 92-96.

Les obres, que duraran aproximadament 4 mesos, han estat adjudicades a l'empresa Construcciones J. A. Barbany, SL amb un pressupost de 217.765,12 euros. Aquests treballs han rebut una subvenció del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC).

Descrició del projecte

El local, que actualment consisteix en un únic espai sense distribució, té una superfície total de 263,65 m2, i un pati posterior de 40 m2. Els treballs consistiran a distribuir l'espai interior del local. Un cop finalitzades les obres, l'equipament disposarà de:

  • una sala de juntes de 24,22 m2
  • dues sales de 44,36 m2 i 46,08 m2
  • una sala de reunions de 58,70 m2.

També tindrà un vestíbul d'entrada, un distribuïdor, un despatx, dos lavabos i un espai per al material de neteja.

A la zona dels serveis, les parets es faran amb obra de fàbrica. A la resta de l'immoble, les parets seran de plaques de cartó guix i vidrieria metàl·lica. El paviment tindrà rajoles de terratzo de 40 x 40 rebaixat, polit i abrillantat. Les parets es revestiran amb pintura plàstica, aplacat de fusta i estuc. Tot el local tindrà un fals sostre insonoritzador.

Ús de les instal·lacions

L'Ajuntament, que mantindrà la titularitat de l'equipament, signarà una llicència d'ús amb l'associació de veïns de Cerdanyola per tal que aquesta entitat pugui tenir la seu i programar activitats. L'equipament també estarà a disposició de les necessitats d'espai tant del mateix ajuntament com d'altres entitats i associacions del territori per realitzar activitats.