Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament fa una aportació de 22.000 euros a la campanya d'emergència per al Pakistan i Centreamèrica

Escoltar

L'Ajuntament fa una aportació de 22.000 euros a la campanya d'emergència per al Pakistan i Centreamèrica

L'Ajuntament, a través de la Secció de Civisme i Cooperació, ha assignat 22.000 € a la campanya unitària "Resposta als efectes del terratrèmol al Pakistan i ajut d'emergència a Centreamèrica per la tempesta tropical Stan". L'aportació procedeix de l'assignació que dedica l'Ajuntament a les campanyes d'emergència.

Aquesta campanya s'ha posat en marxa per pal·liar els efectes del terratrèmol al Pakistan i de la tempesta tropical Stan a El Salvador i a Guatemala. En el cas del Pakistan, l'import que destina l'Ajuntament és de 10.000 euros, mentre que en el cas de Centreamèrica l'ajut és de 12.000 euros.

L'Ajuntament vehicula aquesta ajuda a través del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament. Aquest organisme, que forma part del Comitè Català d'Ajut Humanitari d'Emergència, junt amb la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona, ha fet una crida als ajuntaments que en són socis per tal que se sumin a aquesta campanya.

Ajuts a títol individual

Els ciutadans que vulguin fer aportacions a títol individual, les poden fer arribar a les organitzacions que estan treballant a les zones afectades. La informació la poden trobar a: www.pangea.org/fcongd