Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament habilitarà el local situat als baixos de l'edifici d'habitatges de lloguer del carrer de Teià per a usos juvenils

Escoltar

L'Ajuntament habilitarà el local situat als baixos de l'edifici d'habitatges de lloguer del carrer de Teià per a usos juvenils

La Junta de Govern Local ha aprovat inicialment avui dilluns, 28 de novembre, el projecte executiu d'adequació d'un local al carrer de Teià que es destinarà a usos juvenils. L'equipament estarà ubicat a la planta semisoterrada de l'edifici d'habitatges de lloguer per a joves que l'empresa municipal Prohabitatge va promoure en aquest carrer.

El local, que ocupa 630 m2, es dividirà en diferents espais. L'accés, al carrer de Teià, estarà situat a la part més baixa de l'edifici i es farà mitjançant una escala i una rampa. Els tancaments dels diferents espais es faran amb plafons de tipus pladur que es col·locaran dissimulant al màxim els pilars metàl·lics existents.

A la banda del local que dóna a la façana de l'edifici, que queda semisoterrada en relació al carrer de Teià, hi haurà una sala central de dinamització de 80,25 m2, i una sala d'ordinadors de 43,55 m2. Ambdós espais tindran ventilació i llum directa per les finestres que donen al carrer.

La banda del local més soterrada té sortida a un pati triangular interior, que servirà per a ventilació i proporcionarà il·luminació a una sala taller de 86,20 m2 i una sala d'estudi i formació de 48,65 m2.

El passadís central, que serveix de distribuïdor per a les diferents sales, queda il·luminat mitjançant lluernaris. El projecte també preveu, com a espais interiors, una sala d'actes, de 80,40 m2, una oficina de gestió interna, de 18,15 m2, 3 magatzems i serveis. L'equipament tindrà una sortida d'emergència amb accés al vestíbul de planta baixa dels habitatges.

Les obres estan pressupostades en 480.369 euros i està previst que es puguin realitzar en 6 mesos. Abans no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a una empresa constructora.