Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament i el Consell Català de l'Esport acorden la construcció d'un nou pavelló i una sala esportiva a Mataró

Escoltar

L'Ajuntament i el Consell Català de l'Esport acorden la construcció d'un nou pavelló i una sala esportiva a Mataró

Mataró tindrà al 2006 un nou pavelló poliesportiu amb una sala esportiva annexa. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i el president del Consell Català de l'Esport, Rafael Niubò, van signar divendres passat un protocol de col·laboració per construir ambdues instal·lacions, que estaran ubicades al solar d'equipaments situat entre els carrers d'Euskadi, de Suècia i Nou de la Mercè, al punt d'unió entre els barris de La Llàntia, Cerdanyola i la Via Europa.

El Consell Català de l'Esport es compromet a incorporar la partida necessària per subvencionar la construcció dels equipaments en el seu programa d'actuacions per al quatrienni 2004-2007. La Generalitat ha anunciat la seva voluntat de que el nou pavelló i la sala esportiva estiguin construïts al 2006.

El poliesportiu serà de tipus PAV 3, una tipologia de pavelló que permet la divisió interna de l'espai en tres sales. La inversió necessària per construir aquest tipus de poliesportiu se situa entre 1 i 1,5 milions d'euros, segons les característiques del terreny. Encara no s'han decidit els usos que tindran les noves instal·lacions esportives.

Mataró té actualment 28 instal·lacions esportives municipals i 48 espais esportius. Un total d'11.814 usuaris utilitzen cada setmana les instal·lacions esportives municipals.