Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament projecta un aparcament soterrat de 82 places al costat del nou pavelló poliesportiu de Cirera

Escoltar

L'Ajuntament projecta un aparcament soterrat de 82 places al costat del nou pavelló poliesportiu de Cirera

La regidora d'Obres, Montserrat López, va presentar la setmana passada en la Comissió Informativa de Serveis Territorials l'avantprojecte per construir un aparcament soterrat al carrer de Terrassa, entre les avingudes del Corregiment i del Velòdrom, darrera del nou pavelló poliesportiu de Cirera. Està previst que l'avantprojecte es presenti demà dijous, 1 de desembre, al Ple municipal per a la seva aprovació.

L'aparcament ocuparà uns terrenys de 52,80 metres de longitud i 32,30 metres d'amplada. Serà d'una sola planta i tindrà capacitat per a 82 vehicles. El pressupost estimat de l'actuació és d'1.143.020 euros.

A la coberta de l'aparcament, i aprofitant els desnivells del terreny, s'hi construirà un camp de Futbol-7, de 50 x 35 metres. El camp de futbol substituirà al que hi havia abans de l'inici de les obres del nou pavelló, que ara està instal·lat de forma provisional al solar comprès entre l'avinguda del Corregiment, el pati de l'escola pública de Cirera i el torrent de la Pólvora, i formarà part dels diferents equipaments esportius del sector.

El projecte executiu de l'aparcament, l'execució de les obres i la gestió i explotació de l'equipament s'encarregarà a l'empresa municipal que gestiona els aparcaments, Gestió Integral de Trànsit (GINTRA).