Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reformarà la pista poliesportiva d'El Palau

Escoltar

L'Ajuntament reformarà la pista poliesportiva d'El Palau

L'Ajuntament té previst començar la setmana vinent les obres de reforma de la pista poliesportiva d'El Palau, equipament situat a la cantonada de la ronda d'Alfons X El Savi amb el carrer dels Bombers Madern i Clariana. El projecte es presenta aquesta tarda als veïns en una reunió informativa.

Els treballs consistiran en la construcció d'un edifici on hi haurà dos vestidors i un magatzem, la pavimentació de la pista amb formigó i la construcció d'un nou tancament. Així es dignificarà la pista, tot i que continuarà sense ser apta per a la pràctica oficial de futbol sala, ja que no en té les mides reglamentàries.

A l'entrada de la zona esportiva es col·locarà una pèrgola per tal d'organitzar els diferents espais de la instal·lació. Pel que fa els accessos a la pista, la reforma manté la rampa actual, però també dotarà l'espai amb una altra entrada pel carrer dels Bombers Madern i Clariana, per tal de permetre l'accés dels vehicles del Servei de Manteniment al recinte.

Els nous vestidors ocuparan un espai de 32 m2. Al mateix edifici hi haurà també un magatzem de 9 m2 que servirà per guardar-hi el material esportiu, com ara xarxes per a les porteries. El sostre d'aquest edifici serà hidròfug i laminat.

Pel que fa al nou tancament, el projecte preveu la instal·lació de reixes electrosoldades i de reixes d'acer galvanitzat.

L'obra, que s'emmarca en el Pla Integral de Rocafonda-El Palau, ha estat adjudicada a l'empresa Construcciones y Servicios Faus SA per un import de 157.821,84 euros. El termini d'execució dels treballs és de tres mesos, aproximadament.