Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament renova els paviments de 10 vials de la ciutat

Escoltar

L'Ajuntament renova els paviments de 10 vials de la ciutat

L'Ajuntament de Mataró renovarà en els propers mesos els paviments de 10 vials de la ciutat. El Servei de Manteniment va començar la setmana passada els treballs de renovació de paviments de l'avinguda del Velòdrom i dels carrers Nou de la Mercè, de València i de la Mare de Déu de la Cisa. D'altra banda, la Junta de Govern va aprovar inicialment el passat 25 de juliol el projecte d'arranjament del passeig de Carles Padrós, dels carrers de Francisco de Goya, de Joan Arnau de Palau, de La Provença, de Josep Monserrat Cuadrada i del passeig dels Molins.

Les obres comporten l'arranjament i millora de la pavimentació de la calçada dels vials, així com la reposició dels serveis que es vegin afectats pels treballs. També es repararan els trams de vorera que estiguin malmesos, s'eixamplaran les cruïlles i se suprimiran les barreres arquitectòniques, mitjançant l'adaptació de les voreres en els passos de vianants.

En el cas de l'avinguda del Velòdrom i dels carrers de València, de Francisco de Goya, de Joan Arnau de Palau i de Josep Monserrat Cuadrada, se substituiran les llambordes existents a la calçada per asfalt.

També està prevista la substitució dels embornals existents en bona part dels carrers afectats per d'altres de tipus sifònic.

Execució en dues fases

L'execució dels treballs es farà en dues fases. La primera ja ha començat, i afecta a l'avinguda del Velòdrom i als carrers Nou de la Mercè, de València i de la Mare de Déu de la Cisa. Aquests treballs, adjudicats a l'empresa Construccions Deumal SA per un import de 242.000 euros, tenen un termini d'execució previst de 3 mesos.

La segona fase de la campanya de renovació de paviments afectarà al passeig de Carles Padrós, als carrers de Francisco de Goya, de Joan Arnau de Palau, de La Provença, de Josep Monserrat Cuadrada i al passeig dels Molins. Aquest projecte va ser aprovat inicialment per la Junta Local al mes de juliol i es troba ara en fase de licitació i pendent d'adjudicació. Està pressupostat en 421.101 euros i té un termini d'execució previst de 4 mesos.