Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament reparteix l'agenda llatinoamericana a centres d'ensenyament, associacions i entitats de solidaritat

Escoltar

L'Ajuntament reparteix l'agenda llatinoamericana a centres d'ensenyament, associacions i entitats de solidaritat

La Secció de Civisme i Cooperació de l'Ajuntament ha repartit 170 exemplars de l'Agenda Llatinoamericana Mundial de 2006. L'agenda, que enguany porta per lema "Per a una altra humanitat, una altra comunicació", està impulsada per la Coordinadora d'ONG de les comarques gironines i l'Alt Maresme, coordinada per la Comissió de l'Agenda Llatinoamericana i compta amb el suport del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament.

L'agenda és una eina pedagògica a favor d'una cultura de la solidaritat, en la qual s'hi poden trobar textos escrits per diferents representants llatinoamericans. L'agenda s'inicia amb una introducció de Pere Casaldàliga i compta també amb textos de diferents experts, en aquest cas relacionats amb el món de la comunicació, com per exemple el del director de Le Monde Diplomatique, Ignacio Ramonet.

Aquesta eina pedagògica, juntament amb el calendari solidari, s'ha distribuït als centres d'ensenyament, associacions de lleure i entitats de solidaritat de la ciutat.

El passat mes de novembre es va presentar l'agenda al Centre de Solidaritat i Cooperació "La Peixateria". A l'acte hi va participar el coordinador de la campanya, Joan Planas, i va actuar el cantautor Genís Mayola.