Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Ajuntament s'adhereix a la declaració dels governs locals pels Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides

Escoltar

L'Ajuntament s'adhereix a la declaració dels governs locals pels Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides

El Ple va aprovar ahir per unanimitat una proposta de resolució per adherir-se a la declaració dels governs locals pels Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides.

El text complet de la resolució és el següent:

"El 2005 és un any clau per a la lluita mundial contra la pobresa. La Cimera del Mil·lenni+5 al setembre, posarà de manifest la urgent necessitat de promoure accions a tots els nivells per arribar a aconseguir els Objectius del Mil·lenni. Per activar tots els sectors de la societat, la sensibilització a l'escala local és indispensable.

D'acord amb la "Declaració dels Governs Locals pels Objectius del Mil·lenni" aprovada pel Consell Mundial de Ciutats i Governs Locals Units (CGLU), que representen més de la meitat de la població mundial en 127 estats membres de Nacions Unides, en la reunió celebrada a Pequín el 10 de juny de 2005

ACORDS:

  1. Adherir-se a la Declaració dels Governs Locals Units a favor dels Objectius del Mil·lenni.
  2. Donar trasllat al Govern de l'Estat per sol·licitar el reconeixement del rol dels governs locals en la implementació dels objectius del Mil·lenni.
  3. Col·locar a l'edifici de l'Ajuntament, durant la primera setmana de setembre i almenys fins a la Cimera de Caps d'Estat i de Govern del 14 al 16 de setembre una Banderola Blanca amb el lema: "Sense excuses:2015! El món ha de ser un lloc millor. La nostra ciutat dóna suport als Objectius del Mil·lenni de les Nacions Unides".
  4. Sol·licitar a Ciutats i Governs Locals Units que inclogui el nom del municipi a la llista de Ciutats del Mil·lenni que es lliurarà al secretari general de les Nacions Unides."