Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena reforma la segona i tercera planta

Escoltar

L'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena reforma la segona i tercera planta

A finals del passat mes de juny es van iniciar les obres de reforma de la segona i tercera planta de l'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena. Aquestes obres són les segones més importants que s'han fet a l'edifici des que el 1999 es va remodelar per convertir-se en centre sociosanitari.

Els treballs, que els porta a terme l'empresa Sogesa i compten amb un pressupost de 950.000 € subvencionat pel Consorci Sanitari del Maresme, està previst que finalitzin el proper mes d'octubre. L'objectiu de les reformes és millorar l'atenció i el servei a l'usuari.

Noves instal·lacions i 31 llits

Les obres comporten la reforma de la segona i tercera planta de l'edifici del centre sociosanitari de la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena. La superfície construïda a reformar és de 626, 3 m2, de la qual 331 m2 estan en la planta segona i 295, 3 m2 en la planta tercera.

Els treballs consisteixen en el canvi del sostre actual per un de plaques amb protecció contra el foc, a més de posar aire condicionat a les dues plantes amb noves instal·lacions elèctriques i d'aigua.

Pel que fa a les habitacions, s'adeqüen a la normativa vigent, es renova la seva distribució interior perquè siguin dobles o individuals, així com també les instal·lacions

de bany assistit i les portes, que tindran l'amplada necessària per permetre l'accés de pacients amb cadires de rodes. A la planta segona hi hauran 16 llits i a la tercera 15.

Mentre duren les obres els pacients d'aquestes plantes són atesos en les diferents unitats del centre que no pateixen cap modificació o bé es traslladen a l'Hospital de Mataró.

La primera remodelació

El 1999 l'antic Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena va patir obres en el seu edifici que van fer possible adaptar-lo com a centre socionanitari. Aleshores va ser necessari adaptar part de l'estructura de cada planta creant espais comuns, es van condicionar les mesures de seguretat, es van renovar les instal·lacions elèctriques i a més es va recuperar la llum natural obrint portes i finestres.