Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Les Fires de l'Infant es posen en funcionament amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius de la ciutat

Escoltar

Les Fires de l'Infant es posen en funcionament amb la col·laboració de diferents entitats i col·lectius de la ciutat

Les Fires de l'Infant que organitza el Servei de Joventut van començar ahir als Centres Cívics del Pla d'en Boet i de Molins i al CEIP Germanes Bertomeu. A més de les tradicionals ludoteques, tallers i jocs, enguany es realitzaran activitats especials que enriquiran el contingut de les fires. Aquestes activitats les duen a terme diferents entitats: la Creu Roja, la Casa de la Música i Actua.

La col·laboració de la Creu Roja consisteix en la realització d'un joc gegant, "El joc dels drets humans", que té per objectiu apropar als infants el contingut de la declaració universal dels drets humans de manera lúdica i espontània. La Casa de la Música porta els seus "tastets d'instruments" a les Fires amb tres professors que ensenyen als nois i noies els secrets dels instruments de percussió, de vent i de corda. La cooperativa Actua col·labora amb les Fires amb la proposta "Els 9 baguls d'Actua", cadascun dels quals conté un joc adreçat a nens i nenes d'una edat concreta.

Aquestes activitats es realitzaran als tres equipaments, amb els següents horaris:

El joc dels drets humans

Dijous 29 al matí € Centre Cívic Pla d'en Boet

Divendres 30 al matí € Centre Cívic de Molins

Dissabte 31 al matí € CEIP Germanes Bertomeu

Tastets d'instruments

Dijous 29 a la tarda € CEIP Germanes Bertomeu

Dilluns 2 a les 11h € Plaça de Can Xammar

Dimarts 3 al matí € Centre Cívic de Molins

Els 9 baguls de l'Actua

Dimecres 28 a la tarda € Centre Cívic de Molins

Dilluns 2 al matí € Centre Cívic Pla d'en Boet

Dimarts 3 a la tarda € CEIP Germanes Bertomeu

Com a cloenda de les Fires de l'Infant, el dia 4 de gener a les 11.30h es farà una festa a la plaça de Can Xammar amb l'espectacle musical i d'animació "Vas ben calçat?" a càrrec del sextet de Roger Canal.

Les Fires de l'Infant es duen a terme del 27 al 31 de desembre de 2005 i del 2 al 4 de gener de 2006, al Centre Cívic de Molins (carrer de Nicolau Guañabens, 23-25), al Centre Cívic Pla d'en Boet (carrer de Juan Sebastian Elcano, 6) i al CEIP Germanes Bertomeu (carrer de la República Dominicana, 15). Estan obertes els matins d'11 a 13.30h i les tardes de 16.30 a 19.30h. Dilluns 2 de gener a la tarda estaran tancades amb motiu de l'arribada del Missatger Reial i els seus patges al Parc Central.