Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

L'Espai f acull una exposició individual de l'artista guanyador de la 4a Mostra d'art Jove

Escoltar

L'Espai f acull una exposició individual de l'artista guanyador de la 4a Mostra d'art Jove

L'Espai f acull des d'avui i fins el 5 de febrer una exposició individual de Maurici Torner, l'artista guanyador de la 4a Mostra d'Art Jove. L'exposició "Bàsicament pots fer el que vulguis", que s'inaugura aquesta tarda a les 20.00 hores, forma part de la programació estable d'arts visuals del Patronat Municipal de Cultura.

Amb la seva proposta artística, Maurici Torner adequa l'Espai f a un espai gairebé tancat i completament blanc, on mostra dibuixos de gran format i textos amb voluntat poètica i posicionament vital. L'artista reflexiona sobre la llibertat i la felicitat i intenta conduir l'espectador cap a l'absurd, amb el propòsit que prengui consciència i actuï, més enllà dels límits expositius, perquè es pregunti què és important realment.

Maurici Torner (Mataró, 1976) ha estudiat Belles Arts i s'ha llicenciat en l'especialitat de comportaments escultòrics. Ha participat en diverses exposicions col·lectives (Altafulla d'art, Tres mirades_actituds i pintura, 2a Mostra d'Art Jove_Mataró, 2003) i darrerament a Tempo (Can Felipa, Barcelona, 2004) i la 4a Mostra d'Art Jove (Espai f, Mataró, 2005). Participa a la Quam'05_Mind the gap.

Premi del jurat de la 4a Mostra d'Art Jove

Torner va rebre el premi del jurat de la 4a Mostra d'Art Jove, certamen té com a objectiu la promoció de l'art i de la creativitat artística amb obres compromeses amb nous llenguatges i experimentacions. El guardó consisteix en una exposició individual becada a l'Espai f, que per tant l'artista produeix expressament, i una estada a un dels tallers de la QUAM (Quinzena d'Art de Montesquiu).