Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró Bus reforça la línia 3 i amplia horaris al vespre

Escoltar

Mataró Bus reforça la línia 3 i amplia horaris al vespre

El servei municipal de transport urbà, Mataró Bus, posa en marxa aquest mes de juny un conjunt de millores que inclouen el reforç de la línia 3 i l'ampliació d'horaris de tres línies, que realitzaran el darrer servei més enllà de les 22.00 hores. Els canvis tenen per objectiu oferir als ciutadans un servei de transport urbà que s'ajusti el millor possible a les seves necessitats.

Les millores es posaran en marxa el proper dilluns, 13 de juny. Els dies feiners, hi haurà un autobús de reforç a la línia 3 en les hores punta, que permetrà millorar la freqüència de pas dels 20-22 minuts d'ara a 15-17 minuts. Aquesta millora ve donada per l'increment de viatgers transportats en els últims anys a la línia 3, que fa necessari la incorporació d'un nou autobús.

Un altra millora destacada és l'ampliació dels serveis al vespre, també els dies feiners, en les línies 1, 3 i 5. Amb aquesta ampliació, aquests serveis tindran una sortida des de l'Estació de Renfe més tard de les 22.00 hores.

L'horari de finalització d'aquestes línies (parada de l'Hospital) serà el següent:

  • Línia 1: 22.51 hores
  • Línia 3: 22.40 hores
  • Línia 5: 22.35 hores

Les millores en les línies afectades queden reflectides en l'edició d'unes noves guies, que es comencen a distribuir aquesta setmana, amb els horaris de cada línia.

Per últim, Mataró Bus, també modificarà el contingut de la informació de les marquesines i infobusos, amb un nou disseny dels cartells d'horaris i plànols de les línies que faran més fàcil la seva lectura a les persones discapacitades.