Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Mataró celebra la Diada amb l'ofrena a Rafael Casanova, una ballada de sardanes i una conferència sobre Joan Coromines

Escoltar

Mataró celebra la Diada amb l'ofrena a Rafael Casanova, una ballada de sardanes i una conferència sobre Joan Coromines

Com ja és habitual, Mataró celebrarà la Diada Nacional de Catalunya del proper Onze de Setembre amb una ofrena institucional a Rafael Casanova. Enguany, a més, hi haurà una ballada de sardanes, i l'acte acadèmic institucional estarà dedicat a la figura del filòleg Joan Coromines en el centenari del seu naixement.

Aquest acte acadèmic institucional, que tindrà lloc dimecres 7 de setembre a les 20.00 hores al Saló de Sessions de l'Ajuntament, obrirà els actes de la Diada. En aquest acte, el lingüista Joan Solà, catedràtic de llengua de la Universitat de Barcelona, oferirà la conferència "Joan Coromines: l'home i el savi al servei de la llengua". Aquest acte està organitzat per l'Ajuntament de Mataró i Òmnium Cultural.

Dissabte 10 de setembre, a les 18.30 hores, el Patronat Municipal de Cultura ha organitzat una ballada de sardanes a la plaça de Santa Anna. L'acte anirà a càrrec de la Cobla Ciutat de Mataró, i compta amb la col·laboració de l'Agrupació Sardanista Santa Anna.

Diumenge 11 de setembre a les 11.00 hores tindrà lloc l'ofrena institucional a la plaça de Rafael Casanova. Abans d'aquesta hora, diferents entitats de Mataró faran les seves ofrenes. L'acte comptarà amb l'acompanyament musical de la Cobla Ciutat de Mataró i una actuació de dansa catalana a càrrec de Factoria Mascaró.