Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUMSA inicia la construcció d'un edifici per a usos empresarials al sector de Vallveric de Mataró

Escoltar

PUMSA inicia la construcció d'un edifici per a usos empresarials al sector de Vallveric de Mataró

L'empresa municipal d'urbanisme de Mataró, PUMSA, va començar el passat mes de maig les obres d'un edifici destinat a oficines i a naus industrials al sector de Vallveric. El nou edifici tindrà una superfície útil de 8.204,82 m2, dividida en diferents plantes, i connexió directa amb l'autopista C-32.

La construcció d'aquest edifici, que ocuparà prop del 21% del sòl destinat a usos industrials que preveu el Pla Parcial Específic del Sector Vallveric, suposarà una inversió de 3.228.649 euros. Està previst que les obres finalitzin a finals de l'any 2006.

Es tracta d'un edifici que combina vidre i acer a la seva façana i consta d'un soterrani, una planta baixa i dos pisos. Una part de l'edifici estarà ocupada per oficines, que seran de lloguer, i la resta tindrà les característiques d'una nau industrial. Ocuparà una superfície de terreny de 2.317,74 m2 en una parcel·la de 4.791,43 m2.

L'edifici compleix els requisits que marca la Llei de supressió de barreres arquitectòniques i les normatives vigents de prevenció d'incendis. L'edifici també disposarà de les instal·lacions necessàries de sanejament i evacuació d'aigües pluvials i residuals. Per criteris de sostenibilitat i d'acord amb la normativa local, s'hi ha previst la construcció d'una plaça d'aparcament per cada 150 m2construïts. En total, l'aparcament tindrà 56 places.

El nou edifici permetrà el trasllat d'empreses del centre de la ciutat al sector de Vallveric. També constituirà un reclam per a empreses que vulguin desenvolupar la seva activitat econòmica a Mataró.

L'ocupació del sector de Vallveric

El sector de Vallveric disposa de 18 parcel·les destinades principalment a petites i mitjanes empreses del sector terciari. Diferents empreses com ara Ascensors Cruixent, Construccions Metàl·liques Burniol i Llorens Planas ja s'han traslladat a aquest sector.

Imatge simulada