Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Tres vials de Ciutat Jardí es converteixen en zona de prioritat per a vianants

Escoltar

Tres vials de Ciutat Jardí es converteixen en zona de prioritat per a vianants

L'Ajuntament ha finalitzat els treballs de reurbanització de tres vials de la zona de Ciutat Jardí. Es tracta del carrer de Sant Antoni Maria Claret, el passatge de Sant Antoni Maria Claret i la part elevada del tram de la carretera de Mata comprès entre la ronda d'Alfons X el Savi i l'Avinguda d'Amèrica. L'alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, visitarà aquesta tarda l'acabament de les obres.

Els treballs, que van començar a finals de gener i han acabat aquesta mateixa setmana, els ha dut a terme l'empresa Deumal, amb un pressupost aproximat de 240.000 euros.

El conjunt anomenat "Ciutat Jardí" és una zona residencial que es va crear cap als anys 50 i que està delimitada per la carretera de Mata, l'Avinguda d'Alfons X el Savi, el passeig de Rocafonda i l'avinguda d'Amèrica.

Amb aquesta reurbanització, els tres vials han quedat a un sol nivell, és a dir, sense diferències estructurals entre calçades i voreres i amb prioritat per als vianants.

El carrer i el passatge de Sant Antoni Maria Claret han estat urbanitzats amb llambordí de pedra artificial. A la carretera de Mata s'hi ha instal·lat un paviment mixt, amb una banda central d'aglomerat asfàltic i dues bandes laterals de pedra.

També s'ha renovat la xarxa de clavegueram del carrer de Sant Antoni Maria Claret, i s'ha instal·lat de nou a la carretera de Mata.