Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Un nou apartat del web municipal permet localitzar sobre plànol les obres de canalització de la via pública

Escoltar

Un nou apartat del web municipal permet localitzar sobre plànol les obres de canalització de la via pública

Un nou apartat habilitat al web municipal permet localitzar sobre el plànol de Mataró les diferents obres de canalització de serveis que afecten el municipi. El programa permet conèixer també si els projectes estan en tramitació administrativa o si els treballs s'estan executant. Es pot accedir a aquesta informació des l'apartat La Ciutat / Serveis de la ciutat del web municipal.

Amb aquesta nova plana informativa, el Servei de Manteniment vol millorar la informació que rep el ciutadà sobre les afectacions a la via pública dels treballs executats per les diferents companyies de serveis. L'aplicació permet ampliar la informació que es posa a disposició del conjunt de les companyies de serveis que actuen a la nostra ciutat, de forma que puguin programar els seus treballs tenint en compte el que ja s'està executant o bé el que hi ha planificat.

El plànol on apareixen ressenyats els diferents projectes inclou informació gràfica sobre la identificació dels serveis afectats, que es troben diferenciats per colors: vermell per a electricitat, groc per al gas, blau per a aigua potable i clavegueram, blau fosc per a enllumenat i verd per a comunicacions.

Així mateix, s'identifica amb diferents tipus de línia l'estat dels projectes, en virtut de si les llicències han estat sol·licitades, si l'Ajuntament ja les ha concedit o si l'execució dels treballs ha començat. La informació continguda al plànol està organitzada per diferents capes gràfiques, que es poden visualitzar o no segons l'interès dels usuaris del web.

L'aplicació informàtica també permet enquadrar la zona del municipi que es desitgi visualitzar, copiar, guardar o imprimir el plànol. Des del mateix web es pot descarregar el programa per visualitzar el plànol si els usuaris tenen problemes per veure la informació.