Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una delegació d'empresaris mataronins visitarà a Madrid la Fira Internacional SIMO 2005

Escoltar

Una delegació d'empresaris mataronins visitarà a Madrid la Fira Internacional SIMO 2005

Una delegació d'empresaris mataronins, organitzada per l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM), visitarà demà dimecres 16 i dijous 17 de novembre la Fira Internacional d'informàtica, multimedia i telecomunicacions SIMO 2005.

SIMO és actualment la fira de referència nacional pel sector de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació), amb prop de 1.000 expositors, i la segona en el calendari europeu. La fira aplega les darreres novetats sobre els diferents aspectes de les TIC: Tecnologies de la informació, Aplicacions professionals, Telecomunicacions, E-business Internet i Domòtica.

La delegació que visitarà el SIMO està formada per 14 empresaris tecnològics de la ciutat, vinculats a la Incubadora d'empreses de base tecnològica de Mataró i al Grup d'empreses de noves tecnologies d'informació i comunicació del Maresme (Gentic). La visita a la fira s'aprofitarà per celebrar la Jornada Acceleradora d'empreses, una de les dues trobades anuals que organitza l'IMPEM amb l'objectiu d'intensificar la creació de comunitats i sinèrgies entre les empreses tecnològiques del territori.

La Jornada Acceleradora d'empreses, que es farà dijous 17, inclourà una trobada personal de la delegació mataronina amb Martín Varzavsky, fundador de Jazztel i Ya.com, a la qual es convidarà la resta d'empresaris mataronins presents al SIMO en aquestes dates. També hi participarà a la trobada el director de Nominalia, Jordi Hinojosa.

Participació a la Setmana d'Internacionalització de Catalunya

Un altre grup d'empresaris mataronins va participar el passat 10 de novembre a Barcelona a la 11a Setmana de la Internacionalització de Catalunya, "Generant futur", organitzada pel Consorci de Promoció Comercial de Catalunya (Copca), de la Generalitat de Catalunya. Les empreses participants van ser Division4, Donaire SL, Reexporta, Zoòtrop i Triple Onda.

Els empresaris, que havien estat convidats per l'IMPEM a assistir-hi, van poder participar en tallers diversos i xerrades a càrrec d'experts en l'àmbit del comerç exterior.