Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Una jornada promou l'intercanvi d'experiències entre les diferents incubadores i vivers d'empresa de Catalunya

Escoltar

Una jornada promou l'intercanvi d'experiències entre les diferents incubadores i vivers d'empresa de Catalunya

L'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró organitza avui dilluns la II Jornada d'intercanvi d'experiències innovadores en incubadores i vivers d'empresa de Catalunya.

L'objectiu és promoure el debat i la interacció entre les diferents incubadores i vivers d'empresa per tal d'afavorir l'intercanvi d'experiències i la creació de xarxes on es puguin desenvolupar sinèrgies i col·laboracions d'interès per a tots els participants.

La jornada té lloc a partir de les 10.00 hores al Centre Cívic Pla d'en Boet (Juan Sebastián Elcano, 6) i està adreçada a responsables tècnics i polítics dels aproximadament cinquanta centres ubicats al territori català.

El programa de la jornada pretén oferir una visió del present i del futur de les incubadores en diferents àmbits i territoris d'actuació, com la Unió Europea, Catalunya i l'àmbit local. A més, s'ofereix la visió d'una multinacional, amb la presència del ex-director del laboratori Extreme Blue d'IBM. També participarà a la jornada Jorge Costa-David, responsable de la direcció general d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea, que presentarà un resum de la diagnosi realitzada a les incubadores ubicades a Europa.

La iniciativa s'inclou dins el programa de la 4a Setmana de les Noves Tecnologies per a tothom, organitzada pel TecnoCampusMataró i Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració d'una seixantena d'entitats.