Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Camp Municipal d'Esports estrena gespa artificial

Escoltar

El Camp Municipal d'Esports estrena gespa artificial

El Camp Municipal d'Esports, situat al passeig de Carles Padrós, disposa des d'aquesta setmana de gespa artificial nova.

Els treballs han durat uns 20 dies aproximadament i els ha realitzat l'empresa Mondo Ibèrica, SA per un import de 222.759,30€. L'adjudicatària també en farà el manteniment.

Aquesta actuació no estava contemplada en el Pla de millora de les instal·lacions per al 2006 del Patronat Municipal d'Esports, ja que aquesta instal·lació esportiva està previst que en un futur sigui substituïda per una de nova. Però donat que aquest equipament és un dels més utilitzats (15 equips que representen uns 250 jugadors l'usen) i el terreny de joc estava molt malmès, es va creure convenient fer aquesta actuació de millora de manera urgent.

A més, és probable que les Federacions Catalanes i Espanyoles de Futbol no haguessin permès disputar-hi encontres, bàsicament dels equips en categories estatals (els equips infantil i juvenil del club han ascendit enguany a la Divisió d'Honor).

Gespa i materials nous

El Camp Municipal d'Esports té unes dimensions de 109,5 x 65,50 m2i s'han instal·lat 7.172,75 m2de gespa artificial.

Donat que l'equipament serà substituït per un de nou en un futur, la gespa que ara s'ha instal·lat podrà ser reutilitzada en un altre camp de futbol municipal de la ciutat.

Els treballs també han consistit en la senyalització i marcatge de línies de joc per a les modalitats esportives de futbol 11 i futbol 7 (2 marcatges). A més, s'han col·locat un nou joc de porteries de futbol 7 d'alumini amb xarxes i un joc de banderins de còrners abatibles.