Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Casal Municipal de la Gent Gran Rocafonda-El Palau ofereix des d'avui un servei de menjador al migdia

Escoltar

El Casal Municipal de la Gent Gran Rocafonda-El Palau ofereix des d'avui un servei de menjador al migdia

La gent gran compta des d'avui amb un nou menjador per anar-hi a fer l'àpat del migdia. El Servei de Benestar Social, a través de l'Agència d'atenció a la gent gran i a les persones amb dependència, ha posat en marxa el segon menjador de la ciutat adreçat als avis, està ubicat al Casal Municipal de la Gent Gran Rocafonda-El Palau (carrer de Colòmbia, 55) i té una cabuda per a 24 comensals.

Al menjador s'hi pot fer l'àpat del migdia que consta de primer i segon plat, a més de les postres, l'aigua i el cafè o tallat. Es pot escollir entre un menú de règim i el normal i cada dia del mes es pot gaudir d'un menú diferent. El preu és de 4,13 € i hi poden anar les persones més grans de 60 anys. Els menús els serveixen una empresa de càtering que porta el menjar en arcons isotèrmics i que són servits posteriorment pels encarregats del bar del casal. El cost de la gestió del servei és de 23.388 €.

Les persones que tinguin problemes de mobilitat i que no puguin desplaçar-se al casal poden utilitzar el servei de micro-bus que facilita l'Agència d'atenció a la gent gran, principalment les beneficiàries del Programa d'atenció a persones més grans de 80 anys.

El servei de menjador es complementa amb una treballadora familiar i una auxiliar de la llar que col·laboren amb els responsables del bar del casal en l'organització del menjador i en l'atenció individualitzada d'aquells usuaris que ho necessitin (baixar del micro.bus, acompanyament a la taula, control de la presa de medicació, entre d'altres).

Les persones que vulguin dinar al menjador hauran de fer la petició a la persona responsable del bar del centre fins a les 14 h del dia abans. El servei és de dilluns a divendres de 13.30 h a 15 h.

Aquest menjador se suma al ja existent al Casal Municipal de la Gent Gran de Cerdanyola que també té capacitat per a 24 persones. I està previst que abans de finalitzar el 2006 es posi en marxa el del Casal Municipal de la Gent Gran del Parc Central, per a unes 16 persones més.

Aquests serveis tenen com a finalitat oferir uns àpats equilibrats i sans a més de propiciar les relacions socials entre els avis prevenint situacions d'aïllament i soledat.