Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El centre municipal d'esports El Sorrall rep un dels Premis Municipis de Qualitat 2006 de la Diputació de Barcelona

Escoltar

El centre municipal d'esports El Sorrall rep un dels Premis Municipis de Qualitat 2006 de la Diputació de Barcelona

L'Ajuntament de Mataró ha rebut un dels Premis Municipis de Qualitat 2006 de la Diputació de Barcelona, que reconeix el centre municipal d'esports El Sorrall com a model d'equipament municipal accessible. Mataró ha compartit el guardó ex-aequo amb Manlleu, pel Casal Cívic Federica Montseny, de manera que cada municipi ha estat premiat amb 2.000 euros.

La Diputació de Barcelona atorga els Premis Municipis de Qualitat amb la voluntat de fer un reconeixement a la tasca i l'esforç dels ajuntaments de la província de Barcelona en crear espais urbans, equipaments públics i llocs webs accessibles, tant des del punt de vista arquitectònic i de millora del paisatge urbà, com des del social en l'accés dels diferents col·lectius als espais. Mataró va presentar la seva candidatura en la modalitat d'Equipaments Municipals.

A la convocatòria d'enguany, els habitatges amb serveis per a gent gran de Sabadell, la reurbanització del casc antic de Vilanova i la Geltrú i el web de Granollers han guanyat els primers premis en les diferents modalitats. També han obtingut un accèssit Sant Boi de Llobregat, Teià i Avià. El jurat també ha fet una menció especial per al Parc Esportiu del Baix Llobregat, de l'Ajuntament de Cornellà.

El lliurament dels premis va tenir lloc dilluns a l'Atrium de Viladecans. Per part de l'Ajuntament de Mataró, van recollir el guardó la coordinadora de l'Àrea de Serveis Territorials, Angelina Català, i el cap del Servei d'Obres, Lluís Gibert.





A l'esquerra els representants de Mataró i a la dreta els de Manlleu"