Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Consell d'Administració de Mataró Audiovisual es constitueix i pren les primeres decisions

Escoltar

El Consell d'Administració de Mataró Audiovisual es constitueix i pren les primeres decisions

El Consell d'Administració de l'entitat pública empresarial Mataró Audiovisual, que gestionarà la futura emissora municipal de ràdio, va celebrar ahir la primera reunió. La sessió de constitució va estar presidida per l'alcalde, Joan Antoni Baron, que ocupa la presidència de Mataró Audiovisual.

El Consell d'Administració està constituït per:

  • el president, que és l'alcalde, Joan Antoni Baron.
  • 9 vocals a proposta dels grups municipals, mantenint la proporcionalitat pel que fa a la representativitat de cada grup: Esteve Terradas, Núria Aguilar i David Bote, en representació del PSC; Maria José Recoder i Joaquim Fernández, en representació de CiU; Miquel Cuadros i Paulí Mojedano, en representació del PPC; Anna Salicrú, en representació d'ERC; Òscar Fernández, en representació d'ICV-EUiA.
  • 5 representants de l'àmbit ciutadà: Gabriela Morales, en representació de la Federació d'Associacions de Veïns de Mataró; provisionalment i fins que el Consell de Ciutat triï en la reunió que es farà el 22 de juny als 4 representants d'altres entitats ciutadanes, formen part del Consell d'Administració Lluís Garcia i Josep Puy, membres de la permanent del Consell de Ciutat en representació, respectivament, del Patronat Municipal d'Esports i el Consell Municipal de la Gent Gran.

Amb veu i sense vot també formen part del Consell d'Administració el secretari de l'Ajuntament i la gerent de Mataró Audiovisual, Remei Ros. El Consell d'Administració es reunirà cada 3 mesos en sessió ordinària.

Concursos per contractar els programes i la captació de publicitat

Després de la seva constitució formal, el Consell d'Administració de Mataró Audiovisual va aprovar ahir el pressupost i les tarifes de l'emissora per al 2006, i entre altres temes, va decidir convocar els concursos per a la contractació durant un termini de 2 anys de la programació de l'emissora (programa magazín, informatius i programa d'esports), i per a la contractació de les persones o empreses interessades en dur a terme la captació de publicitat de Mataró Ràdio.

Les ofertes es poden presentar del 19 al 29 de juny al registre general de l'Ajuntament (Oficina d'Atenció Ciutadana de La Riera, 48). L'obertura pública de pliques tindrà lloc el divendres 30 de juny, a les 12.00 hores, a la Sala de Regidors de l'Ajuntament.

Les bases per participar als concursos es poden consultar al web de l'Ajuntament.

A part dels programes que es contracten per concurs, qualsevol persona que estigui interessada pot presentar la seva proposta per col·laborar desinteressadament amb Mataró Ràdio. Fins ara s'han rebut 67 propostes de programes de possibles col·laboradors, 19 d'elles provinents d'entitats i la resta de ciutadans a títol individual.

Concurs per a la sintonia de la ràdio

Divendres, 16 de juny, acaba el termini per presentar propostes per a la sintonia de la ràdio municipal. El concurs, que s'emmarca en els actes del Dia de la Música i està organitzat conjuntament per l'Ajuntament i el Col·lectiu de Músics del Maresme, està obert a la participació de tots els compositors i músics vinculats amb la ciutat.

Les propostes s'han de presentar al Patronat Municipal de Cultura (Sant Josep, 9), de 9 a 14 hores i de 18 a 20 hores. Les bases es poden consultar a www.mataro.cat/mataroradio/concurs.

El veredicte es donarà a conèixer el 30 de juny en un acte a Can Palauet. De les sintonies presentades se'n triaran 5, la guanyadora serà la que identificarà l'emissora i les 4 restants s'utilitzaran com a identificadores de programes específics de Mataró Ràdio.

Primera emissió de Mataró Ràdio

La primera emissió de Mataró Ràdio tindrà lloc el 25 de juliol. El programa començarà abans de la Crida de Les Santes i es farà des de l'edifici de l'Ajuntament per copsar l'ambient que hi haurà al carrer. La decisió també es va prendre ahir durant la primera reunió del Consell d'Administració.