Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El dia de Tots Sants els cementiris municipals obriran mitja hora abans de l'horari habitual

Escoltar

El dia de Tots Sants els cementiris municipals obriran mitja hora abans de l'horari habitual

Amb motiu de la Festa de Tots Sants, que se celebra dimecres 1 de novembre, els cementiris dels Caputxins i Les Valls estaran oberts al públic de les 8.30 del matí fins a les 18 h sense interrupció.

Atès que durant aquesta festivitat els cementiris són molt visitats, en aquests dies es reforçaran els serveis de neteja dels lavabos i jardineria, es col·locaran serveis públics mòbils, es reforçarà el servei de pintura i s'ampliarà el servei de recollida de la brossa i es col·locaran més contenidors. També, durant els dies de major afluència la brigada de manteniment dels cementiris municipals ampliarà el seu horari de treball.

Aprofitant la festivitat de Tots Sants, Cementiris Metropolitans CGC, la nova empresa concessionària que gestiona des del passat juliol els cementiris municipals, obrirà a partir del mateix 1 de novembre una oficina d'atenció al públic al Cementiri dels Caputxins. Aquesta oficina permetrà centralitzar la gestió de tots els serveis funeraris que s'ofereixen a la ciutat. L'horari del servei serà els dilluns, dimecres i divendres de 9 a 13 h. Les oficines administratives estan situades al Tanatori en horari de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h.

Pel que fa a les parades de flors, se n'instal·laran 6 a l'entrada de baix del Cementiri dels Caputxins i 2 a dalt; i al Cementiri de Les Valls n'hi haurà 3.

Servei del Mataró Bus

El 28, 29 i 1 de novembre el servei de transport públic d'autobús Mataró Bus ampliarà el servei que ofereix als usuaris per tal de facilitar l'accés als cementiris.

. Accés al Cementiri de Les Valls
La línia 1 té parada en el seu recorregut al costat del cementiri.
Les línies 3 i 4 allargaran el recorregut des de l'Hospital de Mataró fins al cementiri en les hores en què està obert.

. Accés al Cementiri dels Caputxins
Mataró Bus recomana utilitzar les següents parades:
Línia 0, direcció carretera de Mata € plaça de Joaquim Blume. I direcció plaça de les Tereses € Caputxins.
Línia 3, direcció Estació Renfe € Caputxins
Línia 4, ambdues direccions € Carles Padrós.