Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El nou aparcament d'El Tabalet obre les seves portes

Escoltar

El nou aparcament d'El Tabalet obre les seves portes

L'alcalde, Joan Antoni Baron, ha presidit avui, a les 13 hores, la visita oficial al nou aparcament d'El Tabalet, ubicat al xamfrà del carrer d'Alarona amb la ronda de Francesc Macià, a la planta semisoterrani de l'edifici de l'escola bressol del mateix nom. L'aparcament té 31 places en règim de lloguer per a cotxes i 5 per a motos, i també 20 trasters. A les 16 hores s'inicia una jornada de portes obertes, que es perllongarà fins demà, i que s'adreça als veïns interessats.

La jornada de portes obertes tindrà lloc aquesta tarda de les 16 fins les 20 h, i demà 26 de setembre de 9 a 14 h. Els veïns interessats podran visitar les instal·lacions i accedir-hi amb el seu vehicle.

Les places d'aparcament tenen uns preus de 75,48 € sense traster, i 100 € amb traster. Les places d'aparcament que inclouen traster no podran llogar-se de forma independent.

Els interessats en llogar una plaça d'aparcament hauran de dirigir-se personalment a les oficines de GINTRA (c/ de Pablo Iglesias 63, 1ª planta, despatx 6) a partir de dimecres 27 de setembre. L'horari de les oficines de l'empresa municipal és de dilluns a dijous de 9 a 13 h i de 16 a 18.30 h i divendres de 9 a 14 h.

L'assignació definitiva de les places es durà a terme segons l'ordre d'arribada dels interessats i sobre plànol fins a completar les 31 places de cotxe i les 5 de moto. Per tal de formalitzar el contracte el mateix dia cal portar el DNI, permís de circulació del vehicle i un dipòsit de 195,21 € en concepte de fiança en el cas de les places sense traster, i de 258,62 € en el cas de les que inclouen traster.

Acompliment de les normatives

Les obres van començar el passat mes d'abril, amb un pressupost d'adjudicació de 186.000 €. Aquesta partida inclou els treballs de construcció del paviment, de les instal·lacions del pàrking i els trasters i dels acabats de l'edifici. Les obres de l'aparcament les ha dut a terme l'empresa Construcciones Escudero SCP.

El nou aparcament compta amb una plaça adaptada per a persones amb mobilitat reduïda i un recorregut adaptat des d'aquesta plaça fins a l'exterior de l'edifici.

L'aparcament disposa de mecanismes de detecció i alarma de fums i de sistemes de prevenció i actuació en cas d'incendi. A més, compta tant amb sistema de comandament a distància per a l'accés a l'aparcament, com de càmeres de vigilància controlades des de la central d'aparcaments, a les oficines de GINTRA.