Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Servei de Joventut amplia l'oferta de sales d'estudi durant l'època d'exàmens

Escoltar

El Servei de Joventut amplia l'oferta de sales d'estudi durant l'època d'exàmens

El Servei de Joventut ha ampliat l'horari de la sala d'estudi situada al Casal de Joves i a més ha habilitat una altra sala al Centre Cívic Pla d'en Boet amb l'objectiu de millorar el servei durant el període d'exàmens. El nou servei estarà en funcionament del 9 de gener al 3 de febrer.

La sala d'estudi del Casal de Joves (plaça d'Espanya, 1) està oberta tot l'any però donat que en èpoques d'exàmens és utilitzada per més usuaris s'ha ampliat l'horari i no tancarà al migdia. A més, s'ha incorporat un nou espai en un altre centre municipal, Centre Cívic del Pla d'en Boet (carrer de Juan Sebastian Elcano, 6), per descentralitzar el servei i oferir més opcions als estudiants.

L'any passat van utilitzar la sala del Casal de Joves en el mateix període d'exàmens 1.773 estudiants i en horari de migdia (de 15 a 17 h) va ser ocupada per 239 persones.

L'accés és lliure i gratuït i l'horari és el següent:

. Sala d'estudi del Casal de Joves:

De dilluns a divendres de 9 a 22.30 h

Dissabtes de 9 a 22 h

Diumenges de 9 a 15 h

. Sala d'estudi del Centre Cívic Pla d'en Boet:

De dilluns a divendres de 9 a 20 h

A més, la Biblioteca pública Pompeu Fabra compta amb un punt d'informació permanent per tal de donar suport als estudiants en la recerca d'informació i documentació sobre qualsevol matèria. Aquest punt d'informació funciona durant l'horari habitual d'obertura de la biblioteca:

Matins: de dimarts a dissabte de 10 a 14 h

Tardes: de dilluns a divendres de 16 a 20.30 h i dissabtes de 16 a 19 h.