Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els 'Objectius del Mil·leni' de les Nacions Unides es donen a conèixer a través d'una exposició i una xerrada

Escoltar

Els 'Objectius del Mil·leni' de les Nacions Unides es donen a conèixer a través d'una exposició i una xerrada

La regidora de Participació, Cooperació Internacional i Dona, Maria Rosa Cuscó, presidirà avui a les 19 h l'acte de presentació de la campanya "La realitat dels Objectius del Mil·leni", que tindrà lloc avui al Centre Cívic Pla d'en Boet (Juan Sebastián Elcano, 6). La campanya, formada per una xerrada i una exposició, està impulsada per l'Associació de les Nacions Unides a Espanya i la Diputació de Barcelona.

L'acte, que està organitzat pel Consell Municipal de Solidaritat i Cooperació Internacional, inclou la conferència, que porta el mateix títol de la campanya, a càrrec d'Àngels Mataró, directora de l'Associació de les Nacions Unides a Espanya i l'actuació musical de la Jove Orquestra de l'Aula de Música Massafrets.

La xerrada és una de les activitats que formen part del Pla de sensibilització i educació per a la solidaritat i la cooperació internacional i que té com a finalitat donar a conèixer els Objectius del Mil·leni de les Nacions Unides que s'han de complir abans del 2015.

Com a complement de la conferència des d'ahir i fins al 22 de desembre es pot veure al mateix centre cívic una exposició que mostra de manera didàctica quina és la situació actual i quines són les fites que s'han d'assolir l'any 2015.