Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Els usuaris del Telecentre poden reservar ordinador des del 010 o a través de la web de l'Ajuntament

Escoltar

Els usuaris del Telecentre poden reservar ordinador des del 010 o a través de la web de l'Ajuntament

Els usuaris del Telecentre podran a partir d'ara fer les reserves de terminals trucant al telèfon d'informació 010 (les 24 hores del dia) o per internet a través de l'adreça http://joves.mataro.org/telecentre. Fins ara només es podia reservar ordinador des del propi Telecentre.

El Telecentre forma part del Sidr@l, l'espai jove de noves tecnologies ubicat en el Casal de Joves de la plaça d'Espanya que es va posar en funcionament el passat mes d'octubre. A partir d'aleshores, el Sidr@l ofereix als usuaris dues funcions: al matí és el servei d'ocupació jove de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica (IMPEM) i a la tarda és el Telecentre, espai d'accés públic a internet i gestionat pel Servei de Joventut de l'Ajuntament.

L'espai disposa de 24 ordinadors amb connexió de banda ampla i està obert al públic de dilluns a divendres de 17 a 22 h i els dissabtes de 10 a 14 h i de 17 a 22 h.

Per poder ser usuari del Telecentre cal tenir entre 12 i 35 anys. Per donar-se d'alta al servei els majors d'edat han de presentar el Document Nacional d'Identitat (DNI) i els menors han de complimentar un full de sol·licitud amb l'autorització del pare/mare/tutor. Aleshores cada usuari pot utilitzar les terminals 18 sessions d'una hora al mes i una cada dia de 10 minuts.

Des que el servei s'ha posat en funcionament, 300 joves, la majoria entre 15 i 25 anys, s'han fet usuaris del Telecentre. S'han realitzat 4.203 sessions d'una hora i 2.431 sessions de 10 minuts.