Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La campanya del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebra aquest cap de setmana

Escoltar

La campanya del 'Mulla't per l'esclerosi múltiple' se celebra aquest cap de setmana

La campanya "Mulla't per l'esclerosi múltiple" se celebra el proper cap de setmana a 4 equipaments esportius de la ciutat. El dissabte 8 de juliol es farà a la Piscina Municipal i el diumenge 9 al Centre Natació Mataró, al Centre Atlètic Laietània i al Centre Municipal d'Esports El Sorrall.

La campanya "Mulla't" és una acció de sensibilització social i de solidaritat amb les persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i a tot l'Estat. L'objectiu és promoure la participació ciutadana i alhora recaptar fons per tal de poder crear serveis per a les persones afectades i donar suport a la investigació de la malaltia. La campanya està organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple.

Els participants en la iniciativa el que hauran de fer és mullar-se, és a dir, nedar. Els metres que es facin seran comptabilitzats. També es podran fer aportacions econòmiques i comprar diferents articles que es posaran a la venda a les instal·lacions col·laboradores: samarretes, tovalloles o gorres, entre d'altres.

Aquesta edició també es podrà col·laborar a través dels mòbils Movistar. S'haurà d'enviar un missatge amb la paraula "mullat" al telèfon 4004 i seguidament es rebrà un missatge donant les gràcies. Amb aquest gest la Fundació Esclerosi Múltiple rebrà íntegrament els 1,04 € de la donació. Es podran enviar missatges fins al 15 de juliol.

Piscina Municipal i la Festa de l'Usuari

Com en les darreres edicions, es fa coincidir la data del "Mulla't" i la de la Festa de l'Usuari de la Piscina Municipal. Dissabte 8 entre les 9 i les 14 h es podrà nedar per l'esclerosi i a més participar de diferents activitats, de la tradicional tómbola que compta amb obsequis cedits per diferents col·laboradors, nedar amb aletes i comprar els articles que la Fundació ha editat per a aquesta nova edició.

Com a activitats especials, la Piscina Municipal ha organitzat:

. De 10.30 a 12 h: "Bateig d'immersió", amb la col·laboració de la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques (SPAS)
. De 10 a 11 h: "Aigua Mix", activitat organitzada pels monitors de la piscina
. D'11 a 12 h: "Volei a la piscina petita", activitat organitzada pels monitors de la piscina
. D'11.30 a 13.30 h: "Inflables a la piscina gran", una activitat lúdica organitzada per l'empresa de socorrisme Calamar Salvament, SL
. De 12 a 13 h: "Banya't amb el teu infant a la piscina petita", una activitat lliure on es disposarà de material auxiliar per als més petits.

L'entitat "Voluntaris pel futur" s'encarregarà d'inscriure els participants i de controlar els metres que es vagin nedant, entre d'altres tasques.

L'accés a la Piscina Municipal serà lliure.

Mulla't al Centre Natació Mataró

Al Centre Natació Mataró, la jornada "Mulla't" se celebrarà el diumenge entre les 8 h i les 18 h.

Nedar al Centre Atlètic Laietània

La jornada es celebrarà també el diumenge en l'horari habitual d'obertura de la instal·lació. L'entrada està restringida als socis del centre.

Centre Municipal d'Esports El Sorrall

El Mulla't es celebrarà diumenge de 9 a 14 h.

Participants de 2005

La passada edició 359 persones van participar en la campanya en els 4 equipaments de la ciutat: 179 en el CN Mataró; 144 a la Piscina Municipal; 23 al CA Laietània i 13 al Sorrall que van fer 284.025 metres nedant. Es van recollir 2.550,39 €.