Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La instal·lació d'un ascensor millorarà l'accessibilitat a l'edifici de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica

Escoltar

La instal·lació d'un ascensor millorarà l'accessibilitat a l'edifici de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica

Un nou ascensor millorarà l'accessibilitat a l'edifici de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Mataró (IMPEM) des de l'entrada principal de l'immoble, al número 70 del carrer de Francisco Herrera. La Junta de Govern Local va aprovar el passat dilluns inicialment el projecte.

L'edifici té actualment garantida l'accessibilitat des del carrer d'Enric Granados, amb un ascensor que connecta les diferents plantes, des del soterrani al segon pis. L'entrada del carrer de Francisco Herrera, en canvi, té un desnivell d'1,80 metres respecte al carrer, que actualment es salva amb un tram d'escala de 10 graons.

El projecte preveu l'enderroc d'una part de la llosa d'escala i la instal·lació d'un ascensor que quedarà situat entre la vorera del carrer de Francisco Herrera i el vestíbul del primer pis, darrera de la reixa que protegeix l'edifici quan aquest està tancat. La caixa de l'ascensor serà de vidre, per tal de minimitzar l'impacte visual. Per facilitar l'entrada i sortida de l'ascensor a les persones amb mobilitat reduïda es col·locarà paviment antilliscant.

El projecte té un pressupost de 99.352 euros i un termini d'execució previst és de 3 mesos. Abans no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a les empreses pertinents.