Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

La Junta de Govern aprova inicialment el projecte executiu de la ràdio municipal

Escoltar

La Junta de Govern aprova inicialment el projecte executiu de la ràdio municipal

La Junta de Govern va aprovar el passat dilluns el projecte executiu de la ràdio municipal. Els estudis de l'emissora es situaran al primer pis del Centre Cívic Pla d'en Boet, on ocuparan part de l'espai que va quedar sense ús assignat després de la rehabilitació de l'edifici. La superfície total que es preveu ocupar és de 112 m2.

El projecte de la ràdio contempla la realització de treballs d'adequació de l'espai i instal·lació dels equipaments tècnics necessaris. L'Ajuntament podrà adjudicar els treballs a realitzar a empreses especialitzades de manera independent.

Pel que fa a la distribució dels espais, l'emissora comptarà amb:

  • 1 estudi de locució, amb espai suficient per a que puguin intervenir en el programa radiofònic varies persones simultàniament (20,75 m2),
  • 1 sala de control per a l'estudi de locució (14,30 m2),
  • 1 estudi-control, adaptat perquè una sola persona pugui fer totes les funcions per emetre un programa radiofònic (9,15 m2),
  • despatx de Direcció (13,80 m2),
  • despatx de Redacció (15 m2),
  • vestíbul i accessos (30,40 m2),
  • Rack - espai instal·lacions (3,85 m2).

El projecte preveu també els treballs d'equipament específic de ràdio dins del recinte interior: mobiliari específic de ràdio, cablejats i connexions de baixa freqüència per emissores d'aquest tipus.

Així mateix, també s'instal·laran al centre cívic i al Parc Forestal els equips d'alta freqüència, és a dir, les antenes i els aparells necessaris per garantir la bona recepció de l'emissió de la programació a tota la ciutat.

Per últim, el projecte preveu dotar els espais amb el mobiliari d'oficina i el material informàtic necessari.

El pressupost total dels treballs és de 220.323,57 euros, i està previst que es puguin realitzar en un termini de 14 setmanes. Abans no comencin els treballs, el projecte ha de superar els tràmits d'exposició pública, licitació i adjudicació a les empreses pertinents.

Més informació: Acord de la Comissió de Govern de Política Institucional del Departament de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, d'adjudicació provisional a l'Ajuntament per a la gestió de l'emissora de ràdio.